欢迎大家与博客主人交流英语学习的相关问题。另外提供付费解决英语学习问题、英语翻译、英语写作等等的技术服务,如果需要请 点击 加QQ说你的需求

2019.5.11作业 英语的there be与it句型练习题目(42)

VIP一对一 网络 评论

2019.5.11作业 英语的there be与it句型练习题目(42) 综合练习(一) 1. Look ! There some apples in that tree . A. is B. was C. are D. were 2. Whats on the plate ? There some bread on it . A. is B. are C. has D. have 3. Lucy and Lily going to t

2019.5.11作业 英语的there be与it句型练习题目(42)

习题插图


综合练习(一)
1. Look ! There        some apples in that tree .
    A. is    B. was    C. are    D. were
2. — What’s on the plate ?
 — There        some bread on it .
    A. is    B. are    C. has     D. have
3. Lucy and Lily        going to the Great Wall tomorrow .
    A. are    B. is    C. am    D. be
4. Three fourths of the homework        today .
    A. has finished    B. has been finished    C. have finished    D. have been finished
5. A large number of the students in our class        girls .
    A. are    B. was    C. is    D. be
6. The number of        in our class        fifty .
    A. student , is    B. the students , are    C. the students , is    D. students , are
7. Either of the two books        for you . You can choose one .
    A. are    B. were    C. is    D. was
8. The population of our country        by 50 percent over the last twenty years .
    A. has increased    B. were risen    C. have been increased    D. have rose
9. Maths        my favourite subject .
    A. be    B. is    C. am    D. are
10. Here        a new pair of shoes for you .
    A. is    B. are    C. have     D. has
11. The Chengs        here for years .
    A. is living    B. have lived    C. has lived    D. lives
12. Not only my brother buy also I        good at painting . Both of us        good painters .
    A. are , are    B. am , are    C. is , is    D. are , is
13. — Two months        quite a long time .
   — Yes , I’m afraid that he will miss a lot of his lessons .
    A. is    B. are    C. was    D. were
14. Every man , woman and child in this club        to realize the danger of smoking .
    A. come    B. comes    C. have begun    D. must
15. Everyone except David and Sam        there when the meeting began .
    A. is    B. was    C. are    D. were
16. — Are the twins on the football team ?
   — No , neither of them        on the team .
    A. is    B. are    C. were    D. be
17. — I have no letters from Peter .
       — Oh , well , no news        good news now .
    A. is    B. are    C. was    D. were
18. One and a half apples        on the table .
    A. is leaving    B. is left    C. are left    D. left
19. When and where to build the new factory        yet .
A. is not decided                        B. are not decided
C. has not decided                       D. have not decided
20. Doing eye exercises        good for your health .
A. are    B. is    C. have    D. has
21. There        an apple and ten bananas in the basket . You can take any of them .
    A. are    B. is    C. has    D. have
22. Each of the boys        an apple .
    A. have    B. has    C. to have    D. to has
23. — Are there any fish in the lake now ?
   — No .        any water in it in winter .
    A. There isn’t    B. There aren’t    C. It isn’t     D. They aren’t
24. Joan with her uncle        going to visit the Summer Palace next month .
A. are    B. is    C. was    D. were
综合练习(二)
1. The story is        interesting . That means it is        interesting story .
    A. an , the    B. the , an   C. / an    D. / , a
2. I found the cat was in        room .
    A. Lily and Lucy    B. Lily’s and Lucy’s    C. Lily’s and Lucy    D. Lily and Lucy’s
3.        of the teachers in the school is 300 ,        of them are women teachers .
A. The number , first fourth                      B. The number , one fourth
C. A number , one second                  D. A number , three quarters
4. Shanghai Waihuan Tunnel is already open to traffic . So it will take us        time to go to Pudong International Airport .
    A. a few    B. fewer    C. a little    D. less
5. Lots of visitors come to Nanjing because she is        city .
    A. so a beautiful    B. very a beautiful    C. such beautiful a    D. quite a beautiful
6. — It’s a nice car .        have you been in it ?
     — Just to Shanghai .
    A. How much    B. How long    C. How soon    D. How far
7. Is the street too narrow for the bus to go        ?
    A. through    B. across    C. on    D. in
8. — I’m going to the supermarket .
 — Will you get me some chocolates        you are there , mum ?
    A. since    B. because    C. if    D. while
9. — Must I leave right now ?
 — No , you        .
    A. may not    B. can’t    C. mustn’t    D. needn’t
10. — There is a ticket on the floor , is it yours ?
   — Oh , yes , it’s mine .
   — Let me        for you .
    A. to pick up it    B. to pick it up    C. pick up it    D. pick it up
11. The teacher told the boys        in the street .
    A. not play    B. not to play    C. don’t play    D. don’t to play
12. I have finished        this book . You can take it away .
    A. to read    B. read    C. reading    D. reads
13. The teacher told us yesterday that December 25        Christmas Day .
    A. is    B. was    C. has been    D. will be
14. I have to go now . Please remember to        the lights when you leave .
    A. turn off    B. turn down   C. turn up    D. turn on
15. Don’t ask me such a strange question ,        ?
    A. shall we    B. will not you    C. will you    D. don’t you
16. — Are the twins on the football team ?
       — No , neither of them        on the team .
    A. is   B. are    C. were    D. be
17. Mr. King didn’t know        yesterday evening .
A. when does his son come home               B. when his son comes home
C. when did his son come home                D. when his son came home
18. I didn’t know        they could pass the exam or not .
    A. that    B. what    C. which    D. whether
19. — Who has a dictionary , children ?
       — I have        .
    A. it    B. this    C. one    D. so
20. He returned to the small town        he grew up as a child .
A. which    B. where    C. that    D. when
21. In China , when the traffic lights are green , the traffic        go and people on foot        
cross the street .
    A. can , can’t   B. can’t , can   C. can’t , must    D. needn’t , must
22. — What are you going to do next Sunday ?
   —        .
    A. I’m sorry    B. Here you are    C. I’ve no idea    D. That’s right
23. I can’t find the right size . The shoes in the shop are        too big        too small .
    A. neither , nor    B. either , or    C. both , and    D. not , or
24. The colour of his socks is different from        of mine .
A. one    B. that    C. it    D. this
综合练习(三)
1. It was        spring .        American girl went to        London .
    A. a , The , a    B. / , The , /    C. / , An , /    D. / , A , /
2. It’s a long        to Paris . It’s two thousand kilometers .
    A. street   B. road    C. way    D. walk
3. Where are the students ? Are they in        ?
    A. the Room 406    B. Room 406    C. the 406 Room    D. 406 Room
4. The weather in summer in Beijing is cooler than        in Shanghai .
    A. this    B. it    C. that    D. one
5. — In our English study reading is more important than speaking , I think .
     — I don’t agree . Speaking is        reading .
A. as important as                           B. so important as
C. the most important                         D. the same as
6. — Can you understand me ?
     — Sorry , I can        understand you .
    A. hardly    B. almost    C. nearly    D. ever
7. — You’d better not go out now . It’s raining .
 — It doesn’t matter . My new coat can keep        rain .
    A. in    B. of    C. with    D. off
8. How did you try to get to school on time        you missed the school bus ?
    A. when    B. if    C. once    D. that
9. You        go and ask Meimei . She        know the answer .
    A. must , can    B. must , may    C. need , can    D. can , may
10. — I saw Betty go to Grandpa Zhang’s home just now .
       — Yes , she is often seen        the old man with his housework .
    A. help    B. to help    C. helps    D. helped
11. My watch doesn’t work . I must have it        .
    A. repaired    B. repairs    C. repair    D. repairing
12. She usually        to work on foot but today she        by bike .
    A. go , going    B. goes , is going    C. is go , is going    D. goes , going
13. — Where        you        your ticket ?
   — I        it on the floor .
A. have , found , founded                B. did , find , founded   
C. did , found , found                      D. did , find , found
14. You may go fishing if your work        .
    A. is done    B. will be done    C. has done    D. have done
15. — James , these are your socks . Please        .
   — OK , Mum .
    A. put away it    B. put it away    C. put away them    D. put them away
16. Martin is good at fishing ,        ?
    A. is he    B. does he    C. isn’t he    D. doesn’t he
17. — How many students are there in your school ?
   —        the students in our school        over two thousand .
A. The number of , is                         B. The number of , are
C. A number of , is                             D. A number of , are
18. He asked me        .
A. if she will come                            B. how many books I want to have
C. they would help us do it                 D. what was wrong with me
19. Ann has been so busy these days        she has no time to play with her friends .
    A. when    B. that    C. because    D. and
20. — Oh , there is someone in the room .
   —        must be my mother .
    A. There    B. She    C. This    D. It
21. Is this the very museum        some Japanese visitors visited last Wednesday ?
    A. one    B. where    C. that    D. which
22. The sign “ BUSINESS HOURS ” can be seen in a        .
    A. shop    B. school    C. park    D. museum
23. — Would you like some more ?
   —        . I’m full .
    A. Yes , please    B. I’d love to    C. No , I wouldn’t    D. No , thanks
24. — Have you moved into your new home ?
   — Not yet , the rooms        .
    A. were being painted    B. are painting    C. were painted    D. are still being painted

习题答案:
综合练习(一)
1. C    2. A    3. A    4. B    5. A    6. C    7. C    8. A    9. B    10. A
11. B   12. B   13. A   14. B   15. B   16. A   17. A   18. C   19. A   20. B
21. B   22. B   23. A   24. B
综合练习(二)
1. C    2. D    3. B    4. D    5. D    6. D    7. A    8. D    9. D    10. D
11. B   12. C   13. A   14. A   15. C   16. A   17. D   18. D   19. C   20. B
21. A   22. C   23. B   24. B
综合练习(三)
1. C    2. C    3. B    4. C    5. A    6. A    7. D    8. A    9. D    10. B
11. A   12. B   13. D   14. A   15. D   16. C   17. A   18. D   19. B   20. D
21. C   22. A   23. D   24. D

喜欢 (22) or 分享 (0)
发表我的评论
取消评论

表情

您的回复是我们的动力!

  • 昵称 (必填)
  • 验证码 点击我更换图片

网友最新评论