欢迎大家与博客主人交流英语学习的相关问题。另外提供付费解决英语学习问题、英语翻译、英语写作等等的技术服务,如果需要请 点击 加QQ说你的需求

2019.4.5 英语语法“数词”练习30题(027)

VIP一对一 Sonic列小嵘 评论

英语语法数词练习30题 (027) ( ) 1. There are about ________ students in our school. A. two thousand of B. two thousands C. two thousands of D. two thousand ( ) 2. There are ________ students in our grade. A. three hundreds and forty-five

英语语法数词练习30题(027)

温馨卡通插图


(  ) 1. There are about ________ students in our school.
      A. two thousand of    B. two thousands    C. two thousands of   D. two thousand
(  ) 2. There are ________ students in our grade.
      A. three hundreds and forty-five           B. three hundred and forty five
      C. three hundred forty-five               D. three hundred and forty-five
(  ) 3. Sunday is ________ day of the week.
      A. the first           B. one            C. he seventh         D. the seven
(  ) 4. Please come to my office ________.
      A. at half past eight   B. at half passed either  C. in half past eight  D. on half past eight
(  ) 5. If you want to go to the cinema, take ________.
      A. bus No. the ninth  B. the No. 9 bus     C. No. 9 the bus      D. No. the ninth bus
(  ) 6. The Greens came to China ________.
      A. in 1984 October 27                  B. in October 27, 1984  
C. on 27, 1984 October                 D. on October 27, 1984
(  ) 7. The story took place in ________.
      A. nineteen centuries                   B. nineteen century    
C. the nineteenth century                D. nineteenth century
(  ) 8. I was told they would stay in China for ________.
      A. one and a half years                  B. one and a half year
      C. one and half years                   D. one half and one year
(  ) 9. Tomorrow we are going to learn ________.
      A. Lesson Second        B. the Lesson Two     C. Lesson Two     D. second lesson
(  ) 10. I think that the first day of spring is ________.
      A. twenty-two of March                 B. twenty-second on March
      C. twenty-two in March                 D. the twenty-second of March
(  ) 11. ________ letter of the word “restaurant” is “n”.
     A. The nineth           B. Nineth         C. The ninth        D. Ninth
(  ) 12. We talked for ________.
     A. half a hour           B. half hour       C. an hour half      D. half an hour
(  ) 13. The bus will leave at ________ this afternoon.
     A. three fifteen          B. three and fifteen  C. three quarters    D. fifty to three
(  ) 14. The earth is ________ the size of the moon.
     A. 49 the times          B. 49 times         C. 49 time        D. fourty-nine times
(  ) 15. It’s a ________ ruler.
     A. two-feet-long         B. two feet long     C. two-foot-long   D. two-foot-long
(  ) 16. ________ students are planting trees.
     A. Several hundreds      B. Several hundred   C. Five hundreds   D. Five hundred of
(  ) 17. ________ to finish quickly.
     A. No every student wants                   B. No every student want
     C. Not every student wants                  D. Not every student want
(  ) 18. ________ ago, our country was covered by thick forests.
     A. Several million of year                    B. Several million year
     C. Several million years                      D. Several million of years
(  ) 19. The weight of the moon is only about ________ of that of the earth.
     A. one eighty        B. one of eighty       C. one the eightieth     D. one eightieth
(  ) 20. It’s 11:45. Yes, it’s ________.
     A. fifteen past twelve                     B. fifteen from twelve   
C. a quarter past eightieth                  D. a quarter to twelve
(  ) 21. What date is it? It’s ________.
     A. July twentieth-first                     B. of July twenty-first  
C. the twenty-first of July                  D. a quarter to twelve
(  ) 22. ---- ________, please? ---- It was April 25th.
     A. How old are you                      B. What was the date yesterday
     C. What time was it                      D. What day is it today
(  ) 23. I have ________ things to do. I can’t play ________.
     A. many, no more        B. a lot of, any more   C. much, more   D. much, any more
(  ) 24. I have a ________ paper on my desk.
     A. little                B. lot               C. lots          D. little of
(  ) 25. This is ________.
     A. the question thirty   B. the question thirteen  C. thirty question  D. question thirteen
(  ) 26. ________ of the work has been done.
     A. Two third          B. Two three          C. Two thirds      D. Two third
(  ) 27. It’s ________ now. Let’s hurry.
     A. half passed six      B. thirty passed six     C. half pass six    D. half to seven
(  ) 28. What’s the date today? It’s ________.
     A. the June fourth      B. the fourth of June    C. of June the fourth  D. fourth June
(  ) 29. Next week we’re going to lean ________.
     A. unit 5              B. the unit 5          C. Unit 5          D. 5 Unit
(  ) 30. Do you have much work to do this weekend? Yes, I have to write a ________ paper.
     A. two-thousand-word                B. two-thousand-words  
C. two-thousands-word               D. two-thousands-words



参考答案:
1. D 2. D 3. A 4. A 5. B 6. D 7. C 8. A 9. C 10. D 11. C 12. D 13. A 14. B 15. C 16. B 17. C 18. C 19. D 20. D 21. C 22. B 23. B 24. A 25. D 26. C 27. C 28. B 29. C 30. A 

喜欢 (6) or 分享 (0)
发表我的评论
取消评论

表情

您的回复是我们的动力!

  • 昵称 (必填)
  • 验证码 点击我更换图片

网友最新评论