欢迎大家与博客主人交流英语学习的相关问题。另外提供付费解决英语学习问题、英语翻译、英语写作等等的技术服务,如果需要请 点击 加QQ说你的需求

2019.3.30英语反身代词练习题(二)(013)

VIP一对一 网络 评论

反身代词练习题 一.选择。 1. Those girls enjoyed ____ in the party last night. A. them B. they C. themselves D. herself 2. Help ____ to some fish, children. A. yourself B. your C. yours D. yourselves 3. The film

2019.3.30英语反身代词练习题(二)(012)

英语图画卡通插图


反身代词练习题

一.选择。
1. Those girls enjoyed ____ in the party last night.
 A. them     B. they     C. themselves      D. herself
2. Help ____ to some fish, children.
A. yourself   B. your     C. yours           D. yourselves
3. The film ____ is very fun.
A. it’s       B. itself     C. it              D. its
4. –Who teaches ____ math?   –I teach ______.
A. your, myself  B. you, myself  C. you, me   D. you, herself
5. The father will make ____ a bike ____.
A. her, himself   B. she, himself  C. her, herself  D. she, herself
6. The scarf is ____, she made it_____.
A. herself, her   B. herself, hers  C. hers, herself  D. her, herself
7. Liu Hulan’s death was great. She thought more of others than ______. A. her          B. she         C. hers        D. herself
8. Luckily, he didn’t hurt ____ terribly yesterday.
 A. him        B. themselves   C. himself      D. they
9. I can’t mend my shoe _____. Can you mend it for      ?
 A. myself, me   B. myself, I    C. me, I        D. I, me
10. I like watching       in the mirror.
 A. me          B. I          C. my          D. myself


二.
( )1.A good writer i( )who can express the commonplace in an uncommon way.
  A) that   B) one   C) this   D) which
  ( )2. To be or not to be,( )is the question.
  A) what   B) that   C) which   D) it
  ( )3. The chemical composition of man's blood is similar to( )of sea water.
  A) that   B) there   C) which   D) here
  ( )4.I don't want to use Mary's ball pen because I don't like( ).
  A) that ball pen of hers   B) that her ball pen
  C) her that ball pen   D) that ball pen of her
  ( )5.Understanding the cultural habits of another nation, especially( )containing as many different subcultures as the United States, is a complex task.
  A) one   B) the one   C) that   D) such
  ( )6. Today's young men are greatly different from( ).
  A) those of the past   B) that of the past   C) as the past   D) those past  ( )7.She can't seem to help( ). And no one else can help her either.
  A) him   B) himself   C) her   D) herself
  ( )8.Children can usually dress( )by the age of five.
  A) themselves   B) them   C) selves   D) ones
( )9. ( )have known each other for ten years.
  A) I, you and he   B) He, you and I.
  C) You, he and I   D) You, he and me.
  ( )10.England is justly proud of( )great poets, especially ( )in the 18th century.
  A) her...they   B) his...them   C) its...that   D) its...those
  ( )11. She had lost her notebook, would you like to lend her( )?
  A) your   B) yours   C) yourself   D) mine
  ( )12. John behaved so strangely today. I thought he wasn't acting like( ).
  A) him   B) himself   C) he would   D) he does
  ( )13.He has a bad cold and( )is why he didn't come.
  A) it   B) this   C) that   D) there
  ( )14.One should take care of( ).
  A) his health   B) her health   C) their healt   D) one's health
  ( )15.The speaker announced that there was a big fire and directed( )nearest the door to leave first.
  A) that   B) them   C) those   D) these
  ( )16."Jack certainly has a low opinion of Susan."It can not be any worse than( )of him.   A) hers   B) she does   C) her   D) she
  ( )17. Kate was beside( )with excitement as her wedding-day approached.
  A) herself   B) her   C) hers   D) she
  ( )18. ( ) way shall we go? By the stream or through the wood?
  A) What   B) Which   C) Whose   D) This
  ( )19. He took( )look at my bike and asked me to buy( )new ( ).
  A) a...a...one   B) the...a...one   C) a...the...one   D) the...a...one
  ( )20.The primary responsibility in managing a dormitory rests with students( ).
  A) by itself   B) only itself   C) themselves   D) their only



  代词部分练习题答案(1-20)
  1)B、2)B、3)A、4)A、5)B、6)A、7)D、8)A、9)C、10)D、11)B、12)B、13)C、14)D、15)C、16)A、17)A、18)B、19)A、20)C




 

喜欢 (11) or 分享 (0)
发表我的评论
取消评论

表情

您的回复是我们的动力!

  • 昵称 (必填)
  • 验证码 点击我更换图片

网友最新评论